26 April 2014

CASH CAR CONVENTIONTHREE "C" Jom Jadi Ahli ShakleeCASH
Bila anda menjadi ahli, setiap bulan anda akan di reward dengan 'bonus', yang mana akan ditukarkan kepada cash

CAR
Car ni bukan bermaksud anda akan dapat sebiji kereta, namun, sekiranya mencapai sesuatu tahap, anda akan diberi insentif berupa elaun kereta setiap bulan.. So macam elaun kereta dan minyak la.

CONVENTION
Setiap tahun juga ada insentif berupa Umrah dan Shaklee Convention dan sekiranya terpilih, semua perbelanjaan ditanggung FREE.
Bonus Kumpulan Peribadi (21%)
Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus. korangg beli supplement pon lepas ni boleh dapat potongan yang AWESOME okehh. takde dah nak bunyik mahal lah Shaklee niehh . kikiki

Tak Payah Tayang atau Jual Muka
90% hasil jualan group kami adalah dari sumber online. Gunakan medium blog dan Facebook untuk memasarkan produk-produk Shaklee. Tak perlu petah bercakap. Korang tahu tak? Yang kebanyakan dari SID (Shaklee Independent Distributor) yang berjaya adalah pemalu dan tak petah bercakap. Bukan juga ada latar belakang berniaga atau belajar 'Business Administration'. Mesti SUCCESS dengann jayanyaaa ++ berkepuk kepuk duit dalam bank. 

Tak Perlu 'LOAN' Untuk Mulakan Perniaagaan
Konsep yang kami guna 'siapa rajin, dialah yang berjaya'. Modal yang diperlukan hanya RM 75. Dan selebihnya komitmen dan semangat kalian untuk berjaya. Jalan sudah diteroka oleh Master-Master yang dan berjaya. Hanya ikut langkah 1,2,3 pasti Jutawan Muslimah dalam tangan. sesiapa yang sudah bekerja pon masih boleh memberi peluang kepada diri untuk jadikan bisnes Shaklee income yang kedua. mana tahu satu masa nanti income kedua nie dapat membantu suami atau parents dalam kesusahan . ye dok ? 
Program Konvensyen/ Insentif
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun.JOM JADI AHLI SHAKLEE bersama Cik FAA. akan di GUIDE hingga pegang duit berkepuk kepuk . akan di GUIDE hingga menjadi peniaga yang berjaya .
fb:nurul farawahida
whatssapp: 0172297928

0 comments: