1 February 2014

VITALEA ? APA DIA TU ?


Vitalea Shaklee adalah KILLER PRODUCT OF SHAKLEE . what ? Killer ? Sebabnya, ia adalah multivitamin berserta iron yang sangat penting untuk pembentukan darah dan sel. Pengambila 2 biji Vitalea = 40 jenis hidangan makanan. Tu diaa . hebat kan ? tak percaya ? boleh lahh kasi chances kat body tu untuk mulakan pengambilan multivitamin niee. 

Vitalea juga merupakan tablet multivitamin paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral yang terkandung didalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil. Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan vitalea Shaklee boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.

Ada sesetengah kajian mengatakan bahawa pengambilan multivitamin sahaja sudah mencukupi bagi mereka yang sihat dan yang menjaga pemakanan seimbang.  Asasnya semua masalah kesihatan memerlukan vitalea.  Ini kerana di dalamnya mengandungi 12 vitamin dan 7 galian utama yang banyak membantu dalam kestabilan sistem tubuh badan manusia.


  • 2 kali lebih antioksidan untuk mencegah kerosakan fungsi imun berpunca daripada  radikal bebas
  • 2 kali lebih kalsium untuk pembinaan  tulang
  • 2 kali lebih magnesium untuk mengekalkan  rentak jantung, otot, dan fungsi saraf
  • 2 kali lebih Beta karotena untuk membentuk  vitamin A yang lebih biopotent
  • 3 kali lebih selenium untuk melindungi  paru-paru, kolon dan prostat
  • 3 kali lebih vitamin K untuk menyokong proses pembinaan tulang
  • 6 kali lebih boron untuk menyokong  kesihatan tulang
  • 10 kali lebih Biotin yang menyokong proses pengeluaran tenaga                                                                                                                                                                         

Multivitamin terbaik Vita-Lea Shaklee juga menggunakan Sistem Penyerapan Bioaktif berpaten  eksklusif untuk Shaklee untuk meningkatkan penyerapan asid folik iaitu nutrien penting untuk kesihatan keseluruhan sel. Vita-Lea Shaklee menjalani 349 ujian kualiti yang paling ketat untuk menjamin keaslian dan keberkesanan produk. Wah , sebanyak itu ujian kualitinya di kaji untuk menjamin kesihatan pengguna Shaklee.

Fakta menarik untu remaja perempuan atau lelaki pulak :Vitalea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk ( penyakit tiroid ini terjadi kebiasaanya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea. ia juga adalah antara supplement terpenting untuk diet atau slim yang mana kalau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit sentiasa tegang.


vitalea VS Obimin


biar gambar memberi anda khasiatnya . tak rugi pon kalau kita menjaga 
kesihatan diri sendiri atau untuk orang lain. 

0 comments: